FARVETERAPI MED
MANDALAS MALEBØGERNE

 • - Hjerneforsker Ann-Elisabeth Knudsen

  »Mandalas malebøgerne er et udmærket redskab til at hjælpe koncentrationen på vej. Hjernen kommer ind i en rytme, når mønstrene farvelægges og netop den form for hjerneaktivitet er basis for ro og koncentration.«

  - Hjerneforsker Ann-Elisabeth Knudsen
 • - Kirsten Aarup

  »Mandalas malebøgerne fascinerede mig fra første øjekast. De giver mulighed for ro, fordybelse og kreativitet. Det er der i den grad brug for i en larmende og hektisk tid«

  - Kirsten Aarup
 • - Hjerneforsker Ann-Elisabeth Knudsen

  »Mandalas malebøgerne holder hjernens opmærksomhed fanget længe og er gode til at stimulere koncentration.«

  - Hjerneforsker Ann-Elisabeth Knudsen

MANDALAS

Mandalas er meget mere end bare figurer i en malebog.

Motiverne er cirkelrunde mønstre, der ender med at blive de mest farvestrålende kunstværker. At male Mandalas er en kreativ og beroligende aktivitet i en ellers hektisk tid. Det anbefales, at male Mandalas udefra og indefter. Vigtigst er dog, at der ikke males vildt og ustruktureret, men at der følges en retning. Det systematiske forløb styrker koncentrationsevnen. At farvelægge en Mandala er meditation i bevægelse. Både børn og voksne oplever ro og afspænding.

NEM AT ARBEJDE MED

Bøgerne er udarbejdet så du kan lave dine egne kunstværker.

Indbindingen af malebøgerne er foretaget, så hver side kan tages ud enkeltvis. Det gør bogen nem at arbejde med, og flere børn kan dele en malebog. Der er kun én Mandala på hvert stykke papir, der er kartonagtig tykt. Hverken børn eller voksne er i tvivl, når de får en Mandalas malebog i hånden. Her er tale om en helt anden kvalitet, end den vi er vant til.

mandala-moenstermandala-moenster-over

MANDALAS FINDES OVERALT

Mandalaen findes i kunst og symboler gennem alle tider og er et af de ældste tegn i menneskehedens historie.

Ordet Mandala betyder cirkel på sanskrit (oldindisk). Mandalaformen er en cirkel med et centrum – en universel form, der symboliserer helhed.

Mandalas findes overalt omkring os: i blomsten, frugten, træet, edderkoppen og dens spind, vort øje, jordklodens form – cirkler med centrum findes fra den mindste lille celle i vor krop til de største galakser. Måske er det derfor, Mandalaen ikke kan undgå at fascinere os, når vi først har opdaget den.

Mandalas malebøgerne er trykt i Danmark på FSC papir


Se alle vores Mandalas malebøger her

Se vores forhandlerliste her

MANDALAS LINKS

Vil du vide mere om mandalas kan du følge nedenstående links.