FORLAGET

 

Forlaget Unicorn


Forlaget Unicorn blev stiftet januar 2006 af Kirsten Aarup Sørensen med det formål at sælge malebøger og andre pædagogiske og udviklende produkter til børn og voksne. Forlagets vigtigste udgivelser er malebøger i serien Mandalas.

Unicorn har til stadighed nye produkter undervejs, som alle er inden for kategorien udviklende og pædagogisk leg. Produkterne har særligt fokus på, at børn og voksne kan lege sammen.

Forlaget Unicorn samarbejder i Danmark med det internationalt anerkendte farveblyantfirma Faber-Castell. Dette initiativ fortsætter i Sverige og Norge, hvor malebøger og farveblyanter sælges side om side.

»Mandalas malebøgerne fascinerede mig fra første øjekast. De giver mulighed for ro, fordybelse og kreativitet. Det er der i den grad brug for i en larmende og hektisk tid«
— Kirsten Aarup Sørensen

Samarbejdspartnere


A.W. Faber-Castell Nordic ApS
Tonsbakken 16-18
DK – 2740 Skovlunde
www.faber-castell.dk

Svensk kontakt:
Despec Sweden AB
Cementvägen 7
136 50 Jordbro
www.despec.se

Norsk kontakt:
Børscompagniet AS
Svåbekk 15
NO - 4790 Lillesand
www.precisdesign.no

parallax background
 


Forlaget Unicorn støtter


Vi synes det er fantastisk at støtte Danske hospitalsklovne, fordi det er med til at give syge børn uforglemmelige øjeblikke, selv når livet gør allermest ondt. Hospitalsklovnene forvandler landets hospitalsstuer til rum fulde af leg, smil og fantasi, hvor alt er muligt … ❤

Logo Danske hospitalsklovne