OVERSIGT

 

Hand Lettering


Hand Lettering er håndtegnede og smukt dekorerede ord og statements. Skab selv unikke og personlige fødselsdagskort og indbydelser, lav fine mærkater og skilte eller sæt dit eget præg på alt fra T-shirts, tasker, porcelæn og glas til billeder og tavler.

Hand Lettering serien består af en grundbog og et øvehæfte. Grundbogen er både et opslagsværk, en inspirationskilde med masser af idéer og en guldgrube af dekorative elementer. Øvehæftet giver dig rig mulighed for at lære, hvordan flotte bogstaver og illustrationer som kranse, blomster, bånd og krummelurer bygges op og guider dig igennem trin for trin vejledninger. Du får masser af DIY‘s, idéer, tips og tricks, der motiverer dig til at tage blyanten i hånden og komme i gang.

Både grundbogen og øvehæftet er for alle - fra nybegyndere til øvede. Bøgerne er fulde af overskuelige vejledninger, så du nemt lærer at skabe smukke Letterings.

SE MERE

Bullet Notes
& Hand Lettering


Brug Bullet Notes som dagbog, til dine opskrifter, til smukke Letterings eller til dine notater. Du bestemmer!

Bullet Notes er med prikker, så du nemt kan designe dine egne layouts. I én og samme bog kan du få styr på din kalender, dine aftaler, projekter, træning, vægttab og dagbog. Det handler om, hvad du vil fokusere på i din dagligdag. Med Bullet Notes kan du få styr på alle de ting, der er vigtige for dig.


SE MERE
 

Mal efter Tal


Mal efter Tal serien indeholder alle 24 sider med motiver, der skal farvelægges efter tallene 1-12. Der arbejdes både med talforståelse og farvegenkendelse. Nyd mange timers kreativ hygge med de skønne bøger.

SE MERE

Mandalas malebøger Klassiske


At male Mandalas er en kreativ og beroligende aktivitet i en ellers hektisk tid. Det anbefales at male Mandalas udefra og indefter. Vigtigst er dog, at der ikke males vildt og ustruktureret, men at der følges en retning. Farvelægning af de symmetriske Mandalas mønstre påvirker hjernen på samme måde, som hvis du laver åndedrætsøvelser eller meditative afspændingsøvelser. Hjernens svingninger falder til ro og det forplantes til resten af kroppen. Både børn og voksne oplever ro og afspænding.

Mandalas malebøgerne er trykt i Danmark på kraftigt bæredygtigt kvalitetspapir. Bøgerne er bundet, så hver enkelt side kan tages ud for sig. På denne måde kan flere være fælles om én bog.

Mandalas malebøgerne giver fælles oplevelser på tværs af generationer.

SE MERE
 

Mini Mandalas


Mini Mandalas er en malebog, der er nem at have med i tasken eller på rejsen.

Når du maler Mandalas, udfolder du dig kreativt, koncentrationen styrkes og tankemylderet stopper. Både børn og voksne oplever ro og afspænding. I en hektisk verden med et hav af impulser, vi konstant skal forholde os til, er der behov for pauser. Lad Mandalas blive din pause.

Mini Mandalas malebøgerne er trykt i Danmark på kraftigt bæredygtigt kvalitetspapir. Bøgerne er bundet, så hver enkelt side kan tages ud for sig. På denne måde kan flere være fælles om én bog.

SE MERE

Kaleido Mandalas
Art Therapy


Kaleido MandalasArt Therapy BLACK & WHITE henvender sig til den voksne maler. Psykologer anbefaler bøgerne, da de har en afstressende effekt på sindet. Kaleido Mandalas Art Therapy malebøgerne er trykt på kraftigt bæredygtigt kvalitetspapir.

At male Mandalas er en kreativ og beroligende aktivitet i en ellers hektisk tid. Det anbefales at male Mandalas udefra og indefter. Vigtigst er dog, at der ikke males vildt og ustruktureret, men at der følges en retning. Farvelægning af de symmetriske Mandalas mønstre påvirker hjernen på samme måde, som hvis du laver åndedrætsøvelser eller meditative afspændingsøvelser. Hjernens svingninger falder til ro og det forplantes til resten af kroppen. Stress af og genfind glæden ved at skabe.

SE MERE
 

Postcards to Colour Mandalas


Mandalas Postcards to Colour er en serie malebøger med de skønneste kunstkort. Malebøgerne har en størrelse, så de er nemme at have med på rejsen.

Når du maler Mandalas, udfolder du dig kreativt, koncentrationen styrkes og tankemylderet stopper. Både børn og voksne oplever ro og afspænding. I en hektisk verden med et hav af impulser, vi konstant skal forholde os til, er der behov for pauser. Lad Mandalas blive din pause.

Mønstrene er trykt i Danmark på kraftigt bæredygtigt kvalitetspapir. Bøgerne er bundet, så hvert enkelt kort kan tages ud og indrammes eller gives væk til én, du holder af.

SE MERE